Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Een professionele aankoopmakelaar in Almere

Uw NVM-aankoopmakelaar tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW

De voordelen van onze NVM aankoopmakelaar in Almere

U kunt bij aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, terecht voor een ervaren aankoopmakelaar uit Almere die staat ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. U kunt daarom rekenen op een vakbekwame en deskundige makelaar die u begeleidt tijdens het kopen van uw huis in Almere. De NVM-makelaar komt uit de omgeving, waardoor u met alle vragen bij hem of haar terecht kunt. De specialist heeft kennis van zaken en informeert u graag. Daarnaast kunt u rekenen op fantastische begeleidingen tijdens het kopen van uw huis in Almere; de aankoopmakelaar regelt het proces vanaf de tweede bezichtiging tot aan de sleuteloverhandiging. Zelf eventuele nazorg is bij de prijs inbegrepen! Daarom kiest u voor onze specialistische aankoopmakelaar uit Almere.

Een huis kopen met de hulp van onze professionele makelaar uit Almere

Een huis kopen is niet iets dat u dagelijks doet, daarom is het verstandig om onze makelaar uit Almere in arm te nemen. Hij of zij behartigt enkel úw belangen, niet die van de verkoper. Daarnaast zorgen onze NVM-makelaars voor een lagere verkoopprijs dan u zelf zou kunnen realiseren. En dit allemaal met de beste voorwaarden. Bekijk ons overzicht van aangekochte woningen om een idee te krijgen. Als u de hulp van onze aankoopmakelaar uit Almere inschakelt, dan zal u zo eventuele misstappen voorkomen. Daarbij kunt u rekenen op ervaren en deskundig personeel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wist u dat onze makelaar u niet alleen verder helpt bij het kopen van een huis in Almere? U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een woning in onder andere:

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 – 200 7 200 of door het contactformulier in te vullen. Lees meer over onze werkwijze.

aankoopmakelaar almere

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?