Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar Amsterdam

NVM – aankoopmakelaar Amsterdam
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Amsterdam een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

 

Uw NVM aankoopmakelaar

Wij werken uitsluitend met NVM-makelaars en die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo ben u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en dat uw aankoopmakelaar deskundig en vakbekwaam is.

Onze aankoopmakelaar Amsterdam komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt en het actuele woningaanbod in Amsterdam en kan u daardoor goed informeren.

Wij begeleiden u tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

Een huis kopen in Amsterdam en omgeving doet u samen met één van onze Amsterdam aankoopmakelaar van www.aankoop-makelaar.nl.

https://www.youtube.com/embed/HcY-AQs35ig

Een NVM-aankoopmakelaar, juist nu is dat belangrijk!

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankoop in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet úw belangen, maar die van de verkopende partij. Daarom adviseren wij u wanneer u een woning in Amsterdam wilt kopen een eigen NVM-aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt. U kunt gebruik maken van zijn ervaring en deskundigheid. Een aankoopmakelaar zal u hierdoor kunnen behoeden voor bepaalde misstappen.

Koop juist nu uw nieuwe huis met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs!

Waarom kiezen voor NVM aankoopmakelaar?

Bij NVM aankoopmakelaar Amsterdam werken wij uitsluitend met NVM-makelaars die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en een deskundige en vakbekwame aankoopmakelaar. Onze aankoopmakelaar komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt in Amsterdam. Zo kunt u bij uw aankoopmakelaar terecht voor alle informatie die u nodig heeft.

Wij zullen u tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris begeleiden. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

Een huis kopen in Amsterdam en omgeving doet u samen met één van onze NVM aankoopmakelaars van www.aankoop-makelaar.nl.

Voordelen aankoop-makelaar.nl:

  • een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
  • kopen tegen de scherpste aankoopprijs en de voor u beste voorwaarden
  • u krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning
  • u krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
  • kopen met meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
  • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
  • behartiging van uitsluitend ùw belang

Vertrouw op de expertise van uw aankoopmakelaar Amsterdam

Bij het kopen van een nieuwe woning komt er heel veel op u af. U moet ondermeer onderhandelen met de verkopende partij, onderzoeken of de woning aan uw wensen voldoet en bepalen of het contract bij u past (zijn de ontbindende voorwaarden bijvoorbeeld reëel?). Wij gaan volledig voor uw belang en zorgen ervoor dat u de beste deal maakt. Zo verdient u de investering dubbel en dwars terug!

Onze werkwijze

Uw NVM-aankoopmakelaar draagt zorg voor het gehele aankooptraject vanaf de tweede bezichtiging tot en met het nakijken van juridische correspondentie voor de overdracht bij de notaris. Mocht er achter af nog iets zijn, dan is ook de nazorg is in de prijs begrepen! Bent u benieuwd naar de verschillende stappen die wij volgen tijdens dit proces? Klik hier voor de gehele werkwijze. 

Onze tarieven

Onze vastgestelde tarieven zijn van toepassing op bijna alle woningen in Nederland. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de aankoopmakelaar niet zijn diensten kan aanbieden voor het op deze internetsite vermelde tarief. Dit kan voorkomen als de woning een rijksmonument, een grachtenpand, een boerderij, een agrarisch object, een woonboot of een object in de duurdere prijsklasse (vanaf € 400.000,- k.k.) betreft. De aankoopmakelaar zal in deze gevallen in een persoonlijk telefonisch gesprek de te berekenen aankoopcourtage met u bespreken, waarbij u geheel vrij bent om zijn aanbieding te accepteren. Bent u benieuwd naar de volledige lijst met tarieven? Bekijk deze dan hier!

aankoopmakelaar amsterdam

Onze aankoopmakelaars zijn ook actief in onder andere Utrecht, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

 

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?