Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Een professionele aankoopmakelaar in Arnhem

Uw NVM-aankoopmakelaar tegen een vast tarief van

€ 1.950,- incl. BTW

Voordelen NVM aankoopmakelaar Arnhem

Aankoop-makelaar.nl is uw aankoopmakelaar uit Arnhem tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW.

Als u een huis wilt kopen met behulp van een professionele makelaar, schakel dan een aankoopmakelaar uit Arnhem in. Doordat de aankoopmakelaar uit de regio komt van het huis dat u wilt kopen, bijvoorbeeld in Arnhem, beschikt de makelaar over ruime kennis over de lokale huizenmarkt. U kunt met al uw vragen daarom bij hem of haar terecht. Zo kunt u altijd rekenen op uitstekende service, deskundigheid en vakbekwaamheid. Zo staat de makelaar u bij vanaf de tweede bezichtiging tot en met het daadwerkelijk kopen van het huis en de sleuteloverdracht. Echter, eventuele nazorg zit ook bij de prijs inbegrepen. Een huis kopen in Arnhem doet u met behulp van een makelaar van aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem!

De voordelen van onze aankoopmakelaar uit Arnhem

Een vakbekwame makelaar inschakelen wanneer u een huis in Arnhem wilt kopen biedt vele voordelen. Zo zorgt hij of zij voor een lagere verkoopprijs dan u zelf zou kunnen realiseren én zorgt de makelaar ervoor dat u het huis in Arnhem zal kopen tegen de beste voordelen. Daarnaast krijgt u inzicht in de reële marktprijs van de woning en ontvangt u een compleet overzicht met alle (verborgen) gebreken, de bouwkundige staat en meer. Ook voorziet de aankoopmakelaar u van professionele aankoopbegeleiding tijdens de aanschaf van en huis in Arnhem. Wenst u meer informatie over onze werkwijze en de voordelen ervan? Wij vertellen u er graag meer over!

Schakel onze hulp in

Wist u dat wij vrijwel door het hele land actief zijn? Onze aankoopmakelaar schakelt u niet alleen in voor de aanschaf van uw huis in Arnhem; ook als u een huis wilt kopen in Utrecht, Almere, Apeldoorn of Zoetermeer schakelt u onze professionele en deskundige makelaar in. Voor meer informatie belt u naar 088 – 200 7 200 of vult u het contactformulier in.

aankoopmakelaar arnhem

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?