Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar Den Haag

NVM-aankoopmakelaar
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Den Haag een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

Een NVM-aankoopmakelaar, juist nu is dat belangrijk!

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet úw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij u een eigen NVM aankoopmakelaar Den Haag in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt. U kunt gebruik maken van zijn ervaring en deskundigheid. Een aankoopmakelaar zal u hierdoor kunnen behoeden voor bepaalde misstappen.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe woning, kan het zomaar gebeuren dat u op slag verliefd wordt op wat voor u een pareltje lijkt. Het is ook heel logisch dat u dat gevoel heeft, want het gevoel dat u heeft bij uw nieuwe thuis is heel belangrijk. Maar het is wel lastig om zakelijk te blijven met een roze bril op. Schakel daarom een aankoopmakelaar in. Wij bekijken de woning met onze professionele blik en wijzen u op de mogelijke gebreken.

Koop dus juist nu uw nieuwe huis met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs!

Wilt u meer weten over onze scherpe tarieven? Klik hier!

Waarom kiezen voor NVM aankoopmakelaar?

Bij NVM aankoopmakelaar Den Haag werken wij uitsluitend met NVM-makelaars die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en een deskundige en vakbekwame aankoopmakelaar. Onze aankoopmakelaar komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt in Den Haag. Zo kunt u bij uw aankoopmakelaar terecht voor alle informatie die u nodig heeft.

Wij zullen u tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris begeleiden. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

Dus heeft u een woning op het oog in Den Haag? Dit huis kopen doet u samen met één van onze NVM aankoopmakelaars van www.aankoop-makelaar.nl.

Benieuwd naar woningen die wij al hebben aangekocht? Hier vindt u een overzicht.

Vertrouw op de expertise van uw aankoopmakelaar Den Haag

Bij het kopen van een nieuwe woning komt er veel op u af. U moet ondermeer onderhandelen met de verkopende partij, onderzoeken of de woning aan uw wensen voldoet en bepalen of het contract bij u past (zijn de ontbindende voorwaarden bijvoorbeeld reëel?). Wij gaan volledig voor uw belang en zorgen ervoor dat u de beste deal maakt. Zo verdient u de investering dubbel en dwars terug!

De voordelen aankoop-makelaar.nl, NVM aankoopmakelaar Den Haag

  • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
  • Kopen tegen de scherpste aankoopprijs en de voor u beste voorwaarden
  • U krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning
  • U krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
  • Kopen met meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
  • Behartiging van uitsluitend ùw belang

Onze aankoopmakelaar werkt niet alleen in Den Haag, maar ook in onder andere Poeldijk, Monster, Rijswijk, Delft en De Kieviet.

 

aankoopmakelaar den haag

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?