Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar Den Haag

NVM-aankoopmakelaar
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Den Haag een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

Uw aankoopmakelaar uit Den Haag tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW. Heeft u een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop!

Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat de aanschaf van een huis in Den Haag soepel verloopt. Een deskundige makelaar van aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, behartigt enkel uw belangen tijdens het kopen van een huis in Den Haag, niet die van de verkoper. Een aankoopmakelaar zal u hierdoor behoeden voor bepaalde misstappen tijdens het de aanschaf van een woning in Den Haag. Als u op zoek gaat naar een nieuwe woning, kan het zomaar gebeuren dat u op slag verliefd wordt op wat voor u een pareltje lijkt. Het is ook heel logisch dat u dit denkt, want het gevoel dat u heeft bij uw nieuwe thuis is heel belangrijk. Maar het is wel lastig om zakelijk te blijven met een roze bril op. Schakel daarom een aankoopmakelaar in bij de aanschaf van een huis in Den Haag. Wij bekijken de woning met onze professionele blik en wijzen u op de mogelijke gebreken. Onze makelaar zorgt ervoor dat u uw huis in Den Haag zult kopen met meer zekerheid én tegen de beste aankoopprijs!

Lees meer over onze scherpe tarieven bij het kopen van een huis in Den Haag bij een betrouwbare makelaar.

Waarom kiezen voor onze aankoopmakelaar bij de aanschaf van een huis in Den Haag?

Bij het kopen van een nieuwe woning komt er veel op u af. U moet onder meer onderhandelen met de verkopende partij, onderzoeken of de woning aan uw wensen voldoet en bepalen of het contract bij u past (zijn de ontbindende voorwaarden bijvoorbeeld reëel?). Onze makelaar gaat volledig voor uw belang en zorgt ervoor dat u de beste deal maakt bij het kopen van een huis in Den Haag. Zo verdient u de investering dubbel en dwars terug! Wij werken uitsluitend met NVM-makelaars die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Dit houdt in dat u kunt rekenen op een deskundige en vakbekwame makelaar die u helpt bij tijden het kopen van een huis in Den Haag. Onze aankoopmakelaar komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt in Den Haag. U kunt met al uw vragen over de lokale huizenmarkt bij de makelaar terecht!

Benieuwd naar woningen die wij al hebben aangekocht? Bekijk ons overzicht.

Neem contact met ons op

Zo ziet u, als u een huis wilt kopen in Den Haag, dan schakelt u de hulp in van onze vakbekwame en professionele makelaar. Wenst u meer informatie over de werkwijze van onze aankoopmakelaar uit Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 – 200 7 200. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze werkwijze en beantwoorden al uw vragen. Wist dat wij vrijwel door het hele land inzetbaar zijn? Onze makelaar helpt u niet alleen verder bij het kopen van een huis in Den Haag, ook voor een woning in bijvoorbeeld Almere, Nijmegen, Arnhem of Leiden schakelt u onze aankoopmakelaar in!

Onze aankoopmakelaar werkt niet alleen in Den Haag, maar ook in onder andere Poeldijk, Monster, Rijswijk, Delft en De Kieviet.

 

aankoopmakelaar den haag

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?