Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar Leiden

NVM-aankoopmakelaar
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Leiden een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

Uw aankoopmakelaar uit Leiden tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW. Onze aankoopmakelaar helpt u graag verder als u een mooi huis heeft gezien.

Een betrouwbare aankoopmakelaar voor uw droomhuis in Leiden

Een aankoopmakelaar van aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, helpt u om uw droomhuis in Leiden te kopen. Een huis kopen is namelijk een van de mooiste en meest bijzondere aankopen in uw leven. Onze makelaar helpt u om uw belangen te behartigen bij het kopen van een huis in Leiden, waardoor we u adviseren om een eigen aankoopmakelaar in te schakelen. Hierbij rekent u op ervaring en deskundigheid. Een ervaren makelaar zal u helpen om misstappen te voorkopen wanneer u een huis in Leiden gaat kopen. Zo koopt u uw huis mét meer zekerheid tegen de allerbeste aankoopprijs!

Waarom een huis kopen in Leiden met behulp van onze makelaar?

Wij werken uitsluitend met NVM-makelaars die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Hierdoor weet u dat u met een ervaren en professionele makelaar in zee gaat voor het kopen van uw huis in Leiden. De aankoopmakelaar komt altijd uit de omgeving en heeft daarom veel kennis van de huizenmarkt in Leiden. Dit houdt in dat u bij deze professional terecht kunt voor alle gewenste informatie. Hij of zij begeleidt u tijdens het gehele proces: vanaf de tweede bezichtiging tot de sleuteloverhandiging. De service van onze makelaar stopt echter niet bij het kopen van een huis in Leiden; ook daarna kunt u nog bij de aankoopmakelaar terecht.

 

Neem contact met ons op en ontdek de voordelen

  • Een lagere koopprijs;
  • De beste voorwaarden;
  • Inzicht in de reële marktwaarde;
  • Inzicht in belangrijke informatie over de woning;
  • Kopen met meer zekerheid;
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van zaken;
  • Behartiging van uitsluitend úw belangen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dam contact met ons op via 088 – 200 7 200 of door ons contactformulier in te vullen. Onze aankoopmakelaar werkt niet alleen in Leiden, maar ook in onder andere Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Wassenaar.

Onze aankoopmakelaar werkt niet alleen in Leiden, maar ook in onder andere Wassenaar, Maaldrift, Scheveningen en Zoetermeer.

 

aankoopmakelaar leiden

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?