Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Een deskundige aankoopmakelaar uit Nijmegen

Wij zijn uw aankoopmakelaar uit Nijmegen tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW.

Als u op zoek bent naar een professionele en deskundige aankoopmakelaar in Nijmegen, dan kunt u terecht bij aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem. Al onze NVM-makelaars staan ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, waardoor u kunt rekenen op kwalitatief hoogstaande service en kwaliteit. Onze makelaar komt uit de regio waar u een huis wilt kopen, zodat u met alle vragen over de lokale huizenmarkt bij de aankoopmakelaar terecht kunt. Hij of zij begeleidt u tijdens het hele proces: vanaf de tweede bezichtiging tot de sleuteloverdracht. Ook eventuele nazorg – indien u dit wenst – is bij de prijs inbegrepen. Een huis kopen in Nijmegen doet u met de hulp van onze specialistische makelaar!

Onze aankoopmakelaar uit Nijmegen behartigt uw belangen

Een huis is een van de meest waardevolle aankoop in uw leven. Het is hierbij belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Onze makelaar behartigt daarom úw belangen wanneer u een huis in Nijmegen gaat kopen. Maak gebruik van de deskundigheid en de expertise van onze aankoopmakelaar in Nijmegen en voorkom eventuele misstappen. Door de hulp van onze specialisten in te schakelen zorgt u ervoor dat uw de woning aanschaft tegen de scherpste aankoopprijs. Onze makelaar zorgt daarnaast voor de beste voorwaarden wanneer u een huis in Nijmegen gaat kopen. Ook zorgen onze NVM-makelaars ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt van de reële marktwaarde van de woning. Dit zijn een van de vele voordelen die onze aankoopmakelaar uit Nijmegen u biedt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zo ziet u, wanneer u een huis gaat kopen in Nijmegen zorgt onze makelaar voor de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Onze makelaars zijn actief door het hele land, zo ook in Utrecht, Leiden en Tiel. Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 088 – 200 7 200 of door het contactformulier in te vullen.

aankoopmakelaar nijmegen

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?