Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Een professionele aankoopmakelaar uit Rotterdam

NVM – aankoopmakelaar Rotterdam
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Rotterdam een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

Een professionele aankoopmakelaar uit Rotterdam tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW. Heeft u een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop!

Onze aankoopmakelaar uit Rotterdam helpt u verder

Onze aankoopmakelaar uit Rotterdam helpt u verder bij de aanschaf van uw nieuwe woning. Dit is namelijk niet iets dat u zomaar doet; het is een van de belangrijkste aankopen in uw leven. Bij het kopen van een huis in Rotterdam is het belangrijk dat een makelaar in de arm neemt die úw belangen behartigt, niet die van de verkoper. Aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, helpt u verder! Bij ons vindt u altijd een professionele makelaar die u helpt bij het kopen van een huis in Rotterdam. U kunt in eerste instantie gebruik maken van zijn of haar ervaring en deskundigheid, maar een aankoopmakelaar uit Rotterdam zal u ook kunnen behoeden voor bepaalde misstappen en weet hierbij het hoofd koel te houden.

Vertrouw op de expertise van uw aankoopmakelaar uit Rotterdam

Bij het kopen van een nieuw huis in Rotterdam komt er veel op u af waar onze makelaar u verder mee helpt. Hij of zij onderhandelt met de verkopende partij, onderzoekt met u of de woning aan uw wensen voldoet en bepaald samen met u of het contract bij u past. Onze aankoopmakelaar uit Rotterdam staat ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en een deskundige en vakbekwame makelaar die u optimaal helpt bij het kopen van uw huis in Rotterdam. Onze aankoopmakelaar komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt in Rotterdam. Zo kunt u bij uw aankoopmakelaar terecht voor alle informatie die u nodig heeft.

De werkwijze van onze makelaar bij het kopen van een huis in Rotterdam

Onze makelaar draagt zorg voor het gehele traject wanneer u een huis in Rotterdam gaat kopen: vanaf de tweede bezichtiging tot en met het nakijken van juridische correspondentie voor de overdracht bij de notaris. Mocht er achteraf nog iets zijn, dan is ook de nazorg is in de prijs begrepen!

De tarieven van onze deskundige makelaars

Onze vastgestelde tarieven zijn van toepassing op bijna alle woningen in Nederland. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de aankoopmakelaar niet zijn diensten kan aanbieden voor het op deze internetsite vermelde tarief. Dit kan voorkomen als de woning een rijksmonument, een grachtenpand, een boerderij, een agrarisch object, een woonboot of een object in de duurdere prijsklasse (vanaf € 400.000,- k.k.) betreft. De aankoopmakelaar uit Rotterdam zal in deze gevallen in een persoonlijk telefonisch gesprek de te berekenen aankoopcourtage met u bespreken, waarbij u geheel vrij bent om zijn aanbieding te accepteren. Bent u benieuwd naar de volledige lijst met tarieven? Bekijk deze dan hier!

Ontdek de voordelen

Wanneer u een huis gaat kopen in Rotterdam, dan schakelt u de hulp in van onze makelaar. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 200 7 200 of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies.

 

aankoopmakelaar rotterdam

Onze aankoopmakelaars zijn ook actief in onder andere Almere, Apeldoorn, Zoetermeer en Den Haag.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?