Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Een deskundige aankoopmakelaar in Tiel

Neem contact op

Home » Aankoopmakelaar Tiel

Behartigen de belangen van de koper
Gekwalificeerde, deskundige en vakbekwame NVM-makelaars
Een vast laag tarief, eventuele nazorg is bij de prijs inbegrepen

Onze aankoopmakelaar helpt u verder als u een mooie woning heeft gezien in Tiel. De NVM-makelaars van aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, behartigen enkel úw belangen en niet die van de verkoper. Zo kunt u erop rekenen dat – wanneer u een huis gaat kopen in Tiel – onze makelaar zorgt voor de beste voorwaarden en de scherpste aankoopprijs. Onze deskundige en vakbekwame makelaars zullen u daarnaast behoeden voor eventuele misstappen, zodat u met grote zekerheid uw droomhuis zal kopen!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op

Neem contact op

De werkwijze van onze aankoopmakelaar uit Tiel

Veel mensen hebben baat gehad bij onze professionele werkwijze. Dit komt doordat wij enkel samenwerken met NVM-makelaars die staan ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. Zo weet u dat onze aankoopmakelaar u de beste dienstverlening biedt en dat u met behulp van onze makelaar een prachtig huis in Tiel zal kopen. Doordat de aankoopmakelaar uit de omgeving komt, weet hij of zij alles van de huizenmarkt in Tiel. Met al uw vragen kunt u bij hem of haar terecht. Daarbij kunt u rekenen op uitstekende begeleiding van onze aankoopmakelaar wanneer u een huis in Tiel wilt kopen; onze makelaar zal u bijstaan vanaf de tweede bezichtiging tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht. Heeft u daarna nog hulp nodig? Ook dan zal onze aankoopmakelaar uit Tiel voor u klaarstaan!

Laat ons u verder helpen

Zo ziet u, wanneer u een huis gaat kopen in Tiel, heeft u veel profijt van onze makelaar. Echter, ook wanneer u een mooi huis heeft gezien in bijvoorbeeld Utrecht, Leiden, Nijmegen of Almere helpen wij u graag verder. Wenst u meer informatie over de werkwijze of heeft u andere vragen? Dan staan we voor u klaar om u van meer informatie te voorzien. U belt hiervoor naar 088 – 200 7 200 of u vult ons contactformulier in. Wij hopen u binnenkort verder te mogen helpen.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?