Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar Utrecht

NVM – aankoopmakelaar Utrecht tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW

Voordelen NVM aankoopmakelaar Utrecht

Wij werken uitsluitend met NVM-makelaars en die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en dat uw aankoopmakelaar deskundig en vakbekwaam is.

Onze aankoopmakelaar in Utrecht komt uit de omgeving en heeft hierdoor veel kennis van de markt in Utrecht en kan u daardoor goed informeren wanneer u een huis in Utrecht op het oog hebt. Bijvoorbeeld dat leuke huis op de hoek? Een NVM-aankoopmakelaar kan u helpen.

Wij gaan u begeleiden tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

Een woning in Utrecht en omgeving kopen doet u samen met één van onze NVM aankoopmakelaars van www.aankoop-makelaar.nl. Tijdens het gehele proces staan wij voor u klaar, u kunt op onze hulp rekenen! Maak kennis met onze NVM-aankoopmakelaar of lees hier wat onze klanten over ons zeggen!

Een NVM-aankoopmakelaar, juist nu is dat belangrijk!

Een huis kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij u een eigen NVM-aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt. U kunt gebruik maken van onze hulp, ervaring en deskundigheid. Een NWM-aankoopmakelaar geeft advies tijdens het gehele proces, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en zal uw aankoopmakelaar u kunnen behoeden voor bepaalde misstappen.

Koop juist nu uw nieuwe huis met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs!

Voordelen aankoop-makelaar.nl, wij hebben ze voor u op een rij gezet:

  • een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
  • kopen tegen de scherpste aankoopprijs en de voor u beste voorwaarden
  • u krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning
  • u krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
  • kopen met meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
  • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
  • behartiging van uitsluitend ùw belang

Voor een uitgebreid uitleg over onze werkwijze, klik hier.

aankoopmakelaar utrecht

Onze aankoopmakelaars zijn ook actief in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?