Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar in Utrecht

NVM – aankoopmakelaar Utrecht tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW

Voordelen NVM aankoopmakelaar Utrecht

Wij zijn een deskundige aankoopmakelaar Utrecht tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW.

Voor een deskundige aankoopmakelaar uit Utrecht kunt u terecht bij aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem. Ons team bestaat uit diverse NVM-makelaars die staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Hierdoor weet u dat u kunt rekenen op begeleiding van een deskundige en vakbekwame makelaar tijdens het kopen van een huis in Utrecht. Onze aankoopmakelaar in Utrecht komt uit de omgeving, heeft hierdoor veel kennis van de markt en de makelaar zal u daardoor goed informeren wanneer u hier een huis wilt kopen. Bijvoorbeeld dat leuke huis op de hoek? Een woning in Utrecht en omgeving kopen doet u samen met één van onze makelaar.

Het belang van een vakbekwame aankoopmakelaar uit Utrecht

Een huis kopen doet u niet dagelijks. Het is een van de meest waardevolle aankopen in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet uw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij u een eigen makelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt tijdens het kopen van een huis. Maak gebruik van onze hulp, ervaring en deskundige werkwijze. Onze makelaar geeft advies tijdens het gehele proces van het kopen van een huis, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en zal uw aankoopmakelaar u behoeden voor bepaalde misstappen. Onze makelaar zorgt ervoor dat u uw nieuwe huis in Utrecht zal kopen met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs!

Schakel onze hulp in

Door onze hulp in te schakelen, zorgt u ervoor dat u overal op voorbereid bent. Als u een mooi huis heeft gezien in Utrecht dat u wilt kopen, schakel dan de hulp in van onze makelaar. Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 200 7 200 of door het contactformulier in te vullen.

Voor een uitgebreid uitleg over onze werkwijze, klik hier.

aankoopmakelaar utrecht

Onze aankoopmakelaars zijn ook actief in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?