Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Aankoopmakelaar in Zoetermeer

NVM-aankoopmakelaar
Tegen een vast tarief van € 1.950,- incl. BTW.

 

Heeft u in Zoetermeer een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop! Bel daarom vandaag nog naar onze aankoopmakelaar via 088 – 200 7 200!

 

Een professionele aankoopmakelaar uit Zoetermeer tegen een vast tarief van € 1.950,- inclusief BTW. Heeft u een mooi huis gezien? Wij helpen u graag bij de aankoop!

Een huis kopen in Zoetermeer doet u niet dagelijks, daarom is het verstandig om een professionele makelaar van aankoop-makelaar.nl uit Ochten, nabij Arnhem, in arm te nemen. Onze NVM-makelaars behartigen enkel úw belangen, niet die van de verkoper. Maak gebruik van de deskundigheid en ervaring van onze aankoopmakelaar wanneer u een huis in Zoetermeer gaat kopen. Hij of zij zal u behoeden voor bepaalde misstappen. Uw nieuwe huis in Zoetermeer kopen met meer zekerheid en tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs; dat doet u met behulp van onze makelaar!

Waarom kiezen voor onze aankoopmakelaar uit Zoetermeer?

Wij werken uitsluitend met NVM-makelaars die zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo weet u dat u kunt rekenen op uitstekende dienstverlening en een deskundige en vakbekwame makelaar wanneer u een huis in Zoetermeer gaat kopen. De aankoopmakelaar komt uit de omgeving van Zoetermeer, waardoor hij of zij veel ervaring heeft met de lokale huizenmarkt. U kunt daarom met al uw vragen bij hem of haar terecht. De aankoopmakelaar zal u bijstaan vanaf de tweede bezichtiging tot aan het kopen van het huis in Zoetermeer en de uiteindelijke sleuteloverhandiging. Wenst u nog eventuele nazorg? Dan is dit ook bij de prijs inbegrepen!

 

De voordelen van onze aankoopmakelaar uit Zoetermeer

  • Onze makelaar zorgt voor lagere koopprijs dan u zelf kan realiseren;
  • Onze makelaar zorgt ervoor dat u een huis in Zoetermeer kan kopen tegen de beste voorwaarden;
  • U krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning;
  • U krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals erfdienstbaarheden en de bouwkundige staat;
  • Behartiging van uitsluitend úw belang.

Schakel onze hulp in

Zo ziet u, een huis kopen in Zoetermeer met behulp van onze makelaar brengt vele voordelen met zich mee. Heeft u vragen of zou u graag meer informatie willen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 088 – 200 7 200. Wist u dat onze aankoopmakelaar niet alleen actief is in Zoetermeer, maar ook in onder andere Den Haag, Leiden, Rotterdam en Scheveningen? Schakel onze hulp in!

 

aankoopmakelaar Zoetermeer

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?