Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Disclaimer

Deze internetsite is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter voor onjuistheden en onvolledigheden met betrekking tot de website en de informatievoorziening, op welke grond dan ook, kunnen aankoop-makelaar.nl en/of de samenstellers daarvan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld. Geen enkele aansprakelijkheid wordt aanvaard.

De door u te verstrekken persoonlijke gegevens in verband met een aanvraag zullen alleen aan de uitvoerende aankoopmakelaar worden verstrekt.

Met betrekking tot de aankoopdiensten en de juiste en correcte afwikkeling daarvan door de betrokken NVM-makelaars gelden deze voorwaarden onverminderd

Bij klachten over de afwikkeling van de aankoopbegeleiding, stellen we het wel op prijs dat u ons daarvan direct op de hoogte stelt middels het contactformulier. Zodat wij wellicht kunnen bemiddelen tussen u en de uitvoerende aankoopmakelaar.

Aankoop-makelaar.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden. Aankoop-makelaar.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden- informatie op de website.

Aankoop-makelaar.nl is een initiatief van Sanders Makelaardij B.V., lid van de NVM met lidnummer 1817.2.

Het gebruik van het woordmerk NVM, het woordmerk VastgoedCert en het beeldmerk van de NVM vindt plaats met schriftelijke toestemming van de gerechtigden.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?