Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Over

Aankoop-makelaar.nl is een initiatief ontwikkeld door een NVM-makelaar. Mede door afschaffing van de makelaarseed en de opkomst van het internet is er een wildgroei ontstaan van diverse makelaarsdiensten. Omdat het voor de consument zeer moeilijk te zien is of je te maken hebt met een deskundige en vakbekwame makelaar, zijn wij gestart www.aankoop-makelaar.nl. Wij bieden via aankoop-makelaar.nl alleen de aankoopdiensten aan van uitsluitend de NVM-makelaar. Hierdoor heeft de consument 100 % zekerheid te maken te hebben met een gekwalificeerde, deskundige en vakbekwame register-makelaar. Alleen een register-makelaar die is ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert kan zich aansluiten bij de NVM.

Aankoop-makelaar.nl is een netwerk van samenwerkende NVM-makelaars door geheel Nederland. Zij bieden u de dienst aankoopbegeleiding aan voor een vast tarief. Hierdoor weet u als consument dat u te maken heeft met een gekwalificeerde, deskundige en vakbekwame NVM-makelaar die alleen uw belang behartigt bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dit alles tegen een vast en laag tarief.

De NVM-makelaar van aankoop-makelaar.nl komt altijd uit de regio waar u uw nieuwe woning op het oog heeft. Hierdoor heeft u altijd te maken met een aankoopmakelaar met grote kennis van de lokale woningmarkt.
Als u wilt weten wie uw belang gaat behartigen bij de aankoop van uw nieuwe woning, kijk dan bij deelnemende makelaars.

Indien u contact met aankoop-makelaar.nl wil opnemen verzoeken wij u gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per email contact met u op.

Aankoop-makelaar.nl is een initiatief van:

Sanders Makelaardij B.V.
Waalbandijk 8A
4051 CL OCHTEN
Tel.: 088 – 200 7 200
NVM-makelaar o.z. A.A.M. Sanders
NVM nr.: 18172
KvK nr.: 110.63.205
BTW nr.: 815.07.6202.B.01

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?