Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

Tarieven

Tarieven
Succesvolle aankoop€ 1.950,- inclusief BTW
Beëindigen van de opdracht na bezichtigen*€ 195,- inclusief BTW
Beëindigen van de biedingenproces**€ 375,- inclusief BTW
Beëindigen van de opdracht na (mondelinge) overeenkomst***€ 750,- inclusief BTW
Aankoop van woningen boven de € 450.000,-bedrag in overleg met de aankoop makelaar

Betalingen dienen te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. De betaling van een succesvolle aankoop zal geschieden via de notaris.

Afwijkende woningen

Onze vastgestelde tarieven zijn van toepassing op bijna alle woningen in Nederland. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de aankoopmakelaar niet zijn diensten kan aanbieden voor het op deze internetsite vermelde tarief. Dit kan voorkomen als de woning een rijksmonument, een grachtenpand, een boerderij, een agrarisch object, een woonboot of een object in de duurdere prijsklasse (vanaf € 450.000,- k.k.) betreft. De aankoopmakelaar zal in deze gevallen in een persoonlijk telefonisch gesprek de te berekenen aankoopcourtage met u bespreken, waarbij u geheel vrij bent om zijn aanbieding te accepteren.

* Als u besluit de betreffende woning niet te kopen, dan bent u de aankoopmakelaar een bedrag verschuldigd van € 195,- inclusief btw voor de tweede bezichtiging, het geven van advies en de kadastrale recherche van de betreffende woning. Dit geldt per woning.

**Als de onderhandelingen van de betreffende woning niet tot een aankoop leiden, dan bent u de aankoopmakelaar een bedrag verschuldigd van € 375,- inclusief btw voor de tweede bezichtiging, het geven van advies en de kadastrale recherche van de betreffende woning. Dit geldt per woning.

***Als de aankoopmakelaar een (mondelinge) koopovereenkomst namens u sluit en de (mondelinge) koopovereenkomst wordt ontbonden op grond van de overeengekomen ontbindende voorwaarden, de drie dagen bedenktijd of u besluit van de mondelinge koopovereenkomst af te zien, dan is de opdrachtgever aan de aankoopmakelaar een bedrag van € 750,- inclusief btw verschuldigd voor zijn verleende diensten.

Bel Mij

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug!

Wat is een goede makelaar?

Wat anderen zeggen
“Aankoop van ons eerste huis. Wij zijn niet bekend met het kopen van een huis en vinden dit een hele stap. Wij hebben besloten een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn bij aankoop-makelaar.nl terecht gekomen. Hier snel geholpen en korte lijnen. Echt een aanrader.”
De Boer
“Contact opgenomen voor de verkoop van mijn woning. Niet alleen bemiddelen ze als aankoop voor een woning maar ook hebben zij mijn woning in een korte periode kunnen verkopen. Bedankt. ”
Kees de Bruijn
“Wij hebben een aankoopmakelaar ingeschakeld via www.aankoop-makelaar.nl Wij zijn van A tot Z begeleid. Hier hebben wij een goed gevoel aan overgehouden en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. ”
Familie Boers
“Gewoon goed”
Alexandr Lozovski
“Goede hulp, kritische houding”
Mieke
“goede kennis van zaken. Snelle reactie in het onderhandelingsproces.”
Karst Overwijk
“Ik ben zeer tevreden over de aankoop-makelaar. Hij deed precies wat hij moest doen, hij deed dat op tijd en kwam afspraken na. Zeer betrouwbaar dus, iets wat ik erg belangrijk vind.”
Elger Heere
“steun bij zaken waar ikzelf niet in thuis ben”
Petry Maas-Prijs
“Ze heeft goed adviezen aan ons gegeven.”
Hans Kooijman
“Vriendelijk en met ons meedenken. altijd snel contact.”
Michiel
Begin met chatten
1
Hallo,

Waarmee kunnen wij je helpen?